Vers, snel en smaakvol staat voorop bij restaurant El Grill en Mexicano. Vers bereid heerlijk eten uit goede ingrediënten en geserveerd met een lach. Wij doen er alles aan om onze gasten te laten genieten van hun bezoek aan El Grill en Mexicano

Wij zoeken een enthousiaste Floormanager:

Als Floormanager ben jij samen met de Horeca Manager verantwoordelijk voor de aansturing van dit bedrijf Jij bent de Floormanager, stuurt aan en werkt mee en bent daarbij het bruisende, gast gerichte en efficiënte voorbeeld voor het hele team. Samen met het team zorg je ervoor dat elke gast meer dan tevreden is.

Hierbij weet jij als geen ander overzicht te houden en stuur je bij waar nodig. Hierin ben je flexibel en weet je bij plotselinge drukte het hoofd koel te houden. Jij bent het operationele aanspreekpunt en zorgt ervoor dat alles goed geregeld is. Daarnaast ondersteun je de Horeca Manager. Bij afwezigheid van de Horeca Manager neem je een groot deel van zijn rol over.

Wij zoeken:

Je bent iemand die energie krijgt van de horeca hectiek en hierbij overzicht houdt. Je bent positief ingesteld, betrouwbaar, beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je denkt in oplossingen. Van nature ben je service- en GAST-gericht en organisatorisch sterk. Je bent gastvrij, sociaal en weet mensen te enthousiasmeren en motiveren. Je bent behulpzaam en hebt oog voor wat medewerkers nodig hebben om het beste uit zichzelf te halen. Ervaring met de bedrijfsmatige kant van het horecabedrijf, waaronder personeelsbeleid. planning etc. is een pré. Verder ben je commercieel ingesteld en weet je van aanpakken.

  • Je hebt minimaal MBO+ werk- en denkniveau.
  • Je bent full-time beschikbaar, ook in weekenden en tijdens feestdagen.
  • Je hebt minimaal 3 jaar leidinggevende ervaring.

Wij bieden:

  • een unieke kans om bij dit bedrijf mee te groeien met het succes van het concept.
  • een uitdagende en veelzijdige functie waarbij ruimte is voor jouw eigen ideeën
  • een marktconform salaris afhankelijk van werkervaring
  • ruimte voor opleiding en persoonlijke ontwikkeling
  • een leuke werksfeer in een jong en enthousiast team van gemotiveerde collega’s

Heb je interesse, dan ontvangen we graag je motivatie en cv.

Soort dienstverband: Voltijd

Rene.vanespelo@gmail.com.